Taky se vám občas stává, že nestíháte vařit? Máme rychlou alternativu, která zabere jenom 15 minut. Stačí hodit na pánvičku kuřecí steaky, nakrájet zeleninu a máte hotovo. Zelenina je „čerstvá“, ale pokud vás čas netrápí, není problém v troubě zeleninu upéct.
Doba přípravy: 15minut
Servírování: Hlavní chod
Podávání: 2-3stejky, 1 středně velký okurek, 6 cherry rajčat
Tip jídla: „15minutovka“
Ingredience:
- 250g kuřecích steaků
-1 středně velká okurka
- 6 cherry rajčat
- špetka soli
- špetka (domácího) koření
- 1 velká lžíce slunečnicového oleje
Příprava:
1. Vezmeme steaky a umyjeme je pod vodou. Steaky položíme na kuchyňské prkénko a z každé strany jemně maso posolíme.
2. Na rozehřátou pánvičku na kapeme 1 velkou lžíci slunečnicového oleje. Potom položíme steaky na pánev a z každé strany usmažíme.
3. Až se steaky zbarví (po 10-15min) na žlutou-oranžovou barvu, tak můžeme steaky po kořenit z každé strany.
4. Nakonec nakrájíme okurku a cherry rajčata.
5. Pokud vám zelenina nestačí, můžete zeleninu dokrájet. V případě většího časového intervalu můžete uvařit brambory, které k tomu dodají něco „víc“.